Træn med Terteryan landsholds- og OL boksere

Er du interesseret i top boksning, og kunne tænke dig at prøve denne træning af:

Så kom med når Kolding Bokseklubs 2 landsholds- og OL boksere arrangerer 3 helt unikke træningspas!

Datoerne:
 

Bokse-brødrene Nikolai og Sebastian Terteryan vil tage jer gennem 1,5 times super god træning som benyttes på eliteniveau i bokseverden.

Program:

  • Mød op omklædt i træningstøj 5 min. før træningen starter. Der er omklædnings- og badefaciliteter på stedet.
  • De 2 unge boksere vil kort fortælle om dem selv, deres drømme og mål
  • Herefter så er der fart over træningen. Hvor cardio, styrke, teknik og udholdenhed er nogle af træningens dejlige ingredienser!

Bare rolig, der sparres ikke til træningen, så alle kan være med. 

Prisen for deltagelse pr. træning:
-100 kr. for medlemmer og familie af Kolding Bokseklub
-150 kr. for ikke medlemmer

Der er begrænset antal pladser, så SKYND DIG at sikre din/jeres pladser allerede i dag!

PENGENE GÅR UBESKÅRET TIL KOLDING BOKSEKLUBS KAMPHOLD OG UNGDOM.

Sådan tilmelder du dig:

Tilmeld medlem af KBK – følg link til den træning du vil deltage på og login på din personlig profil. Kortbetaling via systemet.

KBK medlem tager en gæst med – tilmeld dig selv som ovenstående. Bagefter følg link til den træning gæsten skal deltage på, LOG UD af din profil og vælg ”Fortsæt som gæst” indtast din gæst(ers) navn og mail. Der kan tilføjes flere gæster på en gang ved at trykke på ”Tilføj en gæst mere” VÆR DOG OBS på at ved flere tilmeldinger på samme ”booking” oplyses kun en e-mail adresse. Kortbetaling via systemet.

KBK medlem deltager ikke selv ved eventet, men skal tilmelde et familiemedlem – følg link til den træning dit familiemedlem vil deltage på og login på din personlig profil. Vælg ”familiemedlem” pris 100 kr. Kortbetaling via systemet.

Ikke medlem eller familie – følg link til den træning du/I skal deltage på, vælg ”Fortsæt som gæst” indtast din/ jeres navn(e) og mail, vælg ”ikke medlem af KBK” Der kan tilføjes flere gæster på en gang ved at trykke på ”Tilføj en gæst mere” VÆR DOG OBS på at ved flere tilmeldinger på samme ”booking” oplyses kun en e-mail adresse. Kortbetaling via systemet.