BEGYNDERHOLDET

INFO OM BEGYNDERHOLDET

Begynderholdet er for dig, der ønsker at lære at bokse- og samtidigt opbygge en god kondition og styrke. Her fokuserer vi meget på bokseteknik, og vi sparrer mod hinanden; dog kun med slag på kroppen.
Begynderholdet er for alle personer over 11 år, der ønsker at lære boksning.

NB: Begynderholdet er tiltænkt børn og unge og dermed tænkt som et muligt trinbræt til kampholdet. Vi henviser folk uden for denne kategori til at deltage på motionsholdene i stedet.
Der er 35 pladser på holdet og der er tilmelding efter først til mølle princippet. Der er dermed ikke garanti for en fast plads på holdet.

TRÆNINGSTIDER

TIRSDAG: 17:00 – 18:30
TORSDAG. 17:00 – 18:30


Hvordan kommer du i gang?

Første skridt er at melde sig ind i klubben via knappen på forsiden. Du skal være medlem, for at kunne deltage i træningen. Når du har meldt dig ind, får du adgang via vores medlemssystem, hvor du kan tilmelde dig de hold, du ønsker at træne med på.

Fortryder du dit medlemskab inden for 3 uger, skal du blot slette din profil i medlemssystemet. Du vil ikke blive opkrævet noget, hvis du sletter din profil inden for 3 uger. Fortsætter du som medlem, opkræves der kontingent ved hver sæsonstart. En sæson er 6 mdr. (Januar til juni og juni til december)

Hvad med betaling?

Du betaler for hele sæsonen på én gang, og du betaler kun for de måneder, der er tilbage af sæsonen. Du vil blive informeret i god tid inden opkrævning, og du kan til en hver tid melde dig ud ved at slette din profil i medlemssystemet.

Du skal huske at have indendørs sko samt drikkedunk med til træningen. Finder du ud af, at boksning er noget for dig, skal du også købe dine egne sandsækhandsker, sjippetov og håndbind. Træner du på begynder/kampholdet, skal du også købe tandbeskyttere og kamphandsker. Til dine første par træninger kan du låne handsker i klubben.

Priser:
700 kr. pr. sæson (450 kr. for medlemmer under 17 år)
Der er to sæsoner årligt, og man betaler for den resterende del af sæsonen ved indmeldelse.

BEGYNDERHOLDSTRÆNERE

JAN NIELSEN

CHEFTRÆNER

MORTEN NIELSEN

TRÆNER

KIM G. NIELSEN

TRÆNER